Husmortricks

Praktiske tips til din hverdag

Verdens bedste glasrens

Buzil Planta Clear – Glasrens

05/12/2019 Redaktionen 1 Comment

Betalt samarbejde med HUMA.dk

Er du typen, som køber den billigste glasrens som du kan opstøve nede i Netto eller Aldi? Så gør du livet unødigt svært for dig selv – både ift. den tid du bruger på rengøringen, men også i forhold til slutresultatet.

Verdens måske bedste glasrens

Buzil Planta Clear GlasrensEn god glasrens til rengøring af spejle og vinduer indendørs, er nok et af de rengøringsmidler, som er mest undervurderede rent kvalitetsmæssigt.

Mange danskere har nemlig vænnet sig til, at man skal polere sit spejl, efter at man har påført glasrens.

Men vælger du en rigtig god glasrens, behøver du faktisk ikke at polere efter. Her er en enkelt overtørring af spejlet nok, til både af fjerne fedt, skidt og snavs, samt at sikre et flot og stribefrit resultat.

På husmortricks.dk er vores favoritprodukt Buzil Planta Clear P 316. Produktet er fremstillet af den tyske kemiproducent Buzil, og har en lang række fordele:

 • Uovertruffen rengøringseffekt
 • Velduftende
 • Kommer i plastflaske med sprayhoved af høj kvalitet
 • Stribefrit resultat, helt uden polering
 • Lægger en beskyttende hinde som modvirker ny snavs
 • Miljømærket (EU-blomsten)

Sammenlignet med en alm. glasrens som skummer op, virker Buzil Planta Clear anderledes. Produktet har en dybderensende effekt, helt uden at skumme.

Køb Buzil Planta Clear Glasrens på HUMA.dk

 

Glasrens til bil – undgå at forruden ligner en udtværet leverpostejmad

Den nok mest krævende glasflade, må være forruden på en bil.

Når først solen står direkte ind på ruden, eller lyset fra en modkørende bils rammer vinduet under nattekørsel, ses hver en detalje på ruden. Her kommer særligt de billige glasrens-produkter til kortene.

Dette gælder dog ikke Buzil Planta Clear. Puds blot din forrude med Planta Clear og en glasklud (særlig microfiberklud til glatte overflader), og du er sikret et fantastisk resultat, selv under disse svære forhold!

Vi kan i hvert fald komme med vores varmeste anbefalinger af Planta Clear, til brug som indvendig ruderens i bilen!

Udover at produktet fås i en 600 ml. sprayflaske, kan det også købes i dunke á 10 liter. Dette er særligt anvendligt for dig som bruger større mængder glasrens, eksempelvis til klargøring af biler. Her anvender du blot en doseringshane på dunken, hvorefter du nemt og simpelt kan opfylde sprayflasker. På denne måde sparer du både penge, samtidig med at du gør miljøet en tjeneste, ved at undgå produktion af engangsemballage.

Bilrude

 

Et alternativ til universalrengøringsmiddel

Vidste du, at mange også vælger at bruge glasrens som en klar-til-brug opløsning af universalrengøringsmiddel?

Planta Clear er således også velegnet til hurtig rengøring af inventar. Eksempelvis vælger mange restauranter at anvende Planta Clear eller lignende produkter, til nem rengøring af borde mellem gæstebesøg.

Fordelen her er den hurtige indvirkningstid, og det flotte resultat helt uden påkrævet polering eller “knofedt”.

Brugen af produktet på denne måde, er naturligvis dyrere, end at anvende almindelig universalrengøringsmiddel i en bruseflaske.

I begge tilfælde kan det dog anbefales at anvende en god microfiberklud til selve rengøringen, for at få det bedste og mest effektive rengøringsresultat.

Se også: Test af vinduespudsersæber

Previous Post

Comments

 1. Peter Larsen
  12/01/2021 - 13:47

  Tak for anbefalingen. Vi har bestilt og prøvet produktet og er meget tilfredse 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *